Domotica Sint-Truiden

Geniet van meer comfort dankzij domotica op maat

Gebruiksvriendelijke domotica voor particulieren en kmo’s

Wilt u de elektriciteitswerking van uw bedrijf gemakkelijk en comfortabel regelen? Wenst u als particulier geautomatiseerde elektriciteit in uw woonkamer? Kies dan voor mijn domotica rond Sint-Truiden volgens uw behoeften en verlangens.

Uitgebreide mogelijkheden

Dankzij jarenlange opleiding en ervaring, bied ik u uitgebreide mogelijkheden op maat. Voor KMO’s kan ik de domotica in bepaalde kantoren instellen. Ook geautomatiseerde verlichting in showrooms of winkels zijn mogelijk. Op die manier zorgt u voor dat tikkeltje extra voor uw klanten.

Ook particulieren kunnen rekenen op een veelzijdige service. Ik kan automatisatie aanleggen in de woonkamer, keuken, badkamer…of het hele huis. Ik werk steeds met het hoogstaande merk Dobiss Domotica, zodat u zeker bent van een kwalitatief eindresultaat.

Vrijblijvend professioneel advies

Als u nog twijfelt over uw type domotica, bied ik met plezier uitgebreid uitleg en advies. Ik blijf constant op de hoogte van de nieuwste trends en bied u sowieso een innovatieve service in de streek rond Sint-Truiden. Daarbij hou ik steeds rekening met uw wensen en budget. Bovendien respecteer ik alle afspraken en deadlines, zodat u zeker bent van een aangename samenwerking.

Overtuigd? Vraag dan meteen uw gratis offerte op maat aan!

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!011 96 00 28